Conducerea TVR, demisă de Parlament

Share:

Raportul de activitate al TVR pe anul trecut, supus astăzi votului senatorilor și deputaților reuniți în plenul celor două Camere ale parlamentului, a fost respins. Un alt punct pe ordinea de zi este numirea noului Consiliu de Administrație al Radioului public.

Pentru respingerea Raportului au votat 203 parlamentari, iar 74 au votat împotrivă.

Prin respingerea în plen a Raportului de Activitate, Consiliul de Administrație și întreaga conducere a TVR sunt demise demise. Parlamentul va  numi un director general interimar.

Comisiile reunite pentru Cultură ale Camerei Deputatilor și Senatului au respins, săptămâna trecută, Raportul de activitate pe 2016 al Societatii Române de Televiziune (SRTV).

Președintele director general al SRTV, Irina Radu, a declarat săptămâna trecută în fața Comisiei de Culturăă că instituția a încheiat pe plus anul 2016 din punct de vedere financiar.

În ciuda problemelor financiare care au afectat producţia tv şi au ameninţat însăşi funcţionarea organizaţiei, SRTv are astăzi o evoluţie pozitivă. Am încheiat 2016 pe plus, atât din punct de vedere financiar, cât şi editorial. Avem producţii şi vedete noi, iar ştirile noastre sunt echilibrate, aşa cum arată şi sondajul de opinie realizat acum o lună.  De aceea, vă rog să ne continuăm parcursul pozitiv, mai ales că ne aflăm înaintea unui moment deosebit de important pentru orice televiziune: lansarea grilelor de toamnă. Să aşteptăm decizia Parlamentului şi, între timp, să lucrăm la proiectele noastre; după, va fi timp pentru analize şi planuri„, a afirmat președintele director general al SRTV, Irina Radu, într-un comunicat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.