Burleanu nu-l mai vrea pe Mutu la FRF

0

Adrian Mutu a negociat cu Răzvan Burleanu pentru o funcţie în cadrul FRF. Fostul fotbalist ar dori să fie director sportiv, cu atribuţii pe lângă echipa naţională, dar şeful federaţiei a început să dea înapoi.

Adrian Mutu ar fi trebuit să devină director sportiv, numai că postul a fost ocupat ultima dată de Daniel Prodan, fostul fundaș al „Generației de Aur”, decedat în noiembrie 2016. Prodan fusese adus în FRF de Mircea Sandu și a plecat de acolo din cauza unui conflict violent cu Răzvan Burleanu. Şeful federaţiei i-a explicat lui Mutu că n-ar suna bine reinventarea acelei poziții în acest moment, când mai e un pic și se împlinește un an de la moartea lui Prodan, scrie GSP.

Adrian Mutu a solicitat un salariu de 5.000 de euro lunar la FRF, dar tratativele nu au progresat prea mult. Apropiați ai fostului fotbalist povestesc că Adrian Mutu are o versiune proprie în privința cursului dificil pe care-l au negocierile: „El crede că nu e dorit de Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu”.

Andrei Vochin a avut o influență importantă în reforma pe care a încercat-o FRF din 2014 până acum: recrutarea lui Daum, regula cu jucătorul U21 pe teren permanent în Liga 1, deschiderea centrelor de tineret.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.