Politic — 28 septembrie 2017
Guvernarea Dragnea, mai rea ca guvernarea Cioloș!

Victor Ponta îl atacă din nou pe Liviu Dragnea, spunând că programul de guvernare girat de preşedintele PSD face mai mult rău decât programul de guvernare al lui Dacian Cioloş.

“Anul trecut pe vremea aceasta spuneam cat de rea este Guvernarea “Ciolos” si ceream sprijinul oamenilor sa schimbam lucrurile in bine – azi Guvernarea “Dragnea” ne arata ca din pacate se poate si mai rau! Iar faimosul “Program de Guvernare Dragnea – Valcov” se dovedeste cea mai mare pacaleala si dezamagire.

Cresterea pretului la gaze + la energie electrica + la creditele in lei = totul cu efect direct in buzunarul fiecarui roman.

In loc sa aplici “Codul Fiscal” din 2015 si sa asiguri stabilitatea si predictibilitatea mediului de afaceri in fiecare zi apare alta prostie : taxa pe gospodarie, TVA splitat, accizele la carburnatu, cresterea contributiilor la contracte part time, trecerea tuturor contributiilor la angajat, jefuirea companiilor cu capital de stat, blocarea tuturor investitiilor publice – efectele incep sa se vada!

Regret ca toti oamenii care au asigurat o guvernare economica si sociala eficienta in 2012-2015 au fost indepartati doar pentru ca nu ii vrea “Daddy” – pretul il platim toti”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *