Se răcește vremea!

0

Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 grade in estul Transilvanieie și 18 grade in vestul si inord-vestul tarii. În Bucureşti, temperatura maximă va fi de 17 grade.

PROGNIZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, la această dată. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaților Orientali, unde se va produce brumă și 12 grade pe litoral. Cerul va fi variabil în regiunile sudice, parțial noros în extremitatea de sud-est, unde izolat și trecător vor fi posibile ploi slabe și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe crestele montane, în sudul și sud-estul țării, cu viteze mai mari în estul Dobrogei și în special în zona deltei. În Transilvania, pe spații mici, vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit, la această dată, cu o minimă termică de 6…9 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, în general, moderat.

PROGNOZA METEO VINERI. În majoritatea zonelor, vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est și local în centru, va fi chiar rece pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 grade in estul Transilvanieie și 18 grade in vestul si inord-vestul tarii, iar cele minime vor avea valori de la -4…-3 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade pe litoral. Cerul va fi parțial noros în sud-vest, extremitățile de sud și de sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55…60 km/h pe litoral și în deltă. Izolat, în nord și în centru, se va produce brumă și vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârșitului de septembrie; temperatura maximă va fi de 15….17 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, în centrul orașului și în jur de 4 grade în zona periferică. Cerul va fi variabil, iar vântul slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi răcoroasă, pentru această perioadă din an, în vestul și nord-vestul țării și rece, în celelalte regiuni. Cerul va fi parțial noros în sud și sud-est și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va mai avea intensificări, în special în cursul zilei, în Dobrogea, cu viteze mai mari pe litoral și în deltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade in estul Transilvaniei si 19 grade grade prin Dealurile banatului, iar cele minime între 1 și 12 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, până în jurul a -3 grade. Izolat, mai ales în depresiunile din nord și din centru, se va produce brumă. În a doua parte a nopții, pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va forma ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod obișnuit, la sfârșit de septembrie. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă 16…17 grade, iar minimele de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul a 4 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi mai rece decât în mod normal la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în extremitatea sudică și de sud-est, unde vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Bărăgan și Dobrogea, pe crestele montane și doar izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 14 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâtepână în jurul a -2 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce bruma. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține mai rece decât în mod obisnuit la începutul lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…7 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Deși temperatura aerului va fi în creștere ușoară, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua în extremitatea de sud-est, unde vor mai fi condiții de ploaie slabă, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Delta Dunării și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 20 de grade, iar cele minime între 2 și 12 grade, mai coborâte spre -2 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, unde se va produce brumă. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Deși valorile diurne vor fi ușor mai mai mari decât în zilele anterioare, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până moderat. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 6…8 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

DE marti pana joi Valorile termice se vor situa în general în jurul celor climatologic specifice primei decade a lunii octombrie. Aria ploilor va fi în extindere, în toate regiunile.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.