Combate astenia de toamnă cu feminitate la superlativ

0

Zilele toride de vară sunt deja o amintire pe care se aștern zilnic câteva frunze arămii. Diminețile răcoroase sau serile cu cer gri ne pot influența starea de spirit chiar dacă suntem fani ai toamnei.

Astenia de toamnă te poate afecta și pe tine iar simptomele nu sunt cu totul ieșite din comun. De obicei asteniile ne dau senzația că suntem mai obosiți, lipsiți de energie, pe măsură ce zilele devin mai scurte și mai răcoroase.

3 metode simple prin care poți combate astenia de toamnă

În primul rând trebuie să te hrănești sănătos. Organismul tău are nevoie de vitamine și minerale pentru a face față sezonului rece care se apropie. Încearcă să mănânci fructe, legume, să bei fresh-uri naturale sau, chiar să ceri sfatul medicului pentru o cură de vitamine.

Sportul te poate ajuta. Fie că respecți cele 30 de minute de mers pe jos indicate de specialiști, fie îți faci un abonament la sala de sport, mișcarea îți va face bine. Experții susțin că prin sport, creierul nostru eliberează endorfine. Endorfinele mai sunt numite de savanți și ”moleculele fericirii”. Ecuația nu este deloc complicată, te miști mai mult, te simți mai bine.

Și, încă una dintre metodele care ajută în special femeile să se vindece de astenia de toamnă este grija față de aspectul exterior. Poate părea superficial însă o femeie care se simte frumoasă, va fi mai veselă. Îmbracă-te cât mai feminin, pune-ți atuurile în valoare. O rochie poate face minuni.

De ce să lași toamna să-ți diminueze energia când poți să te bucuri de aceeași libertate de mișcare ca și vara? O ținută sexy, un dres confortabil și…gata, poți să petreci o seară de neuitat în oraș.

Ori, dacă vrei un accesoriu imbatabil atunci când vrei să fii feminină și sexy în același timp, poți conta pe Opaque Prestige Aloe Vera de la Diamond By Adesgo. Aceste dresuri au 40 DEN și sunt perfecte pentru zilele de toamnă. În plus, datorită materialului tratat cu Aloe Vera, picioarele tale primesc exact îngrijirea de care au nevoie în acest sezon.

Fie alegi ținutele office, fie preferi un look rebel-chic, rochiile sau fustele nu trebue să-ți lipsească din dotare. Iar dacă te gândești că o zi pe tocuri poate să fie obositoare, ia în calcul și faptul că dresurile Opaque Prestige Aloe Vera de la Diamond By Adesgo sunt concepute special pentru a favoriza circulația și pentru a diminua oboseala.

Așadar, ia-ți adio de la zilele mohorâte de toamnă și îmbrățișează o nouă atitudine, cea pozitivă!

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.