Ștefan Radu îl refuză pe selecționerul Contra

0

Cosmin Contra, noul selecţioner al echipei naţionale, a declarat că va merge la Roma să încerce să-l convingă pe Ştefan Radu să revină la prima reprezentantivă.

Ştefan Radu, din 2008 la Lazio Roma, a vorbit după declaraţiile lui Cosmin Contra pentru GSP şi anunţă public decizia pe care a luat-o în privinţa revenirii sale sub tricolor.

„Îl aştept cu plăcere la o cafea pe Contra, însă la lot nu mă întorc! Credeam că lucrurile sunt definitiv lămurite! Nu există varianta să mai joc vreodată la echipa naţională. Ce-am decis rămâne bătut în cuie, nu dau înapoi. E categoric, e ferm. Are rost să repet?

Ei bine, am simţit încă de atunci, când mă sâcâiau accidentările, că nu pot face faţă cu succes pe două fronturi, la Lazio şi la naţională. Atât şi nimic mai mult. N-am vrut să mă păcălesc pe mine, nici să-i înşel pe suporteri. Aşa am simţit atunci, aşa simt şi azi.

Am citit undeva cum a justificat domnul Mircea Lucescu refuzul de a antrena România. Mi-a plăcut. A afirmat că, la o adică, preferă să fie înjurat de străini, nu de ai lui. La fel gândesc şi eu”, a declarat Ştefan Radu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.