Filmul horror „It” revine în forță în box-office

0

Filmul horror „It”, o adaptare cinematografică a volumului omonim scris de Stephen King, a revenit pe primul loc în box office-ul nord-american weekendul trecut, într-o perioadă ce marchează debutul pregătirilor în Statele Unite pentru Halloween, o celebră sărbătoare americană ce va fi celebrată în acest an pe 31 octombrie, informează AFP.

Potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, lungmetrajul „It” a urcat de pe locul al doilea pe prima poziție în box office-ul din America de Nord, după ce a obținut încasări de 17,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Lansat în urmă cu patru săptămâni, acest film, în care mai mulți adolescenți sunt urmăriți de clovnul malefic Pennywise, a generat în total încasări de 291,1 milioane de dolari.

Filmul „American Made”, cel mai recent lungmetraj cu Tom Cruise, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american. Acest film regizat de Doug Liman și inspirat din povestea reală a unui pilot și traficant de droguri recrutat de CIA, a obținut încasări de 17,01 milioane de dolari de vineri până duminică în cinematografele din Statele Unite și Canada.

Filmul de acțiune „Kingsman: The Golden Circle”, care a debutat pe primul loc în box office-ul din America de Nord săptămâna trecută, a pierdut două poziții și a ajuns pe treapta a treia a podiumului cu încasări de 17 milioane de dolari. Această peliculă, regizată de Matthew Vaughn, are o distribuție de zile mari, în care se remarcă actorii Colin Firth, Mark Strong, Julianne Moore și Halle Berry.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.