Gorghiu îl vrea pe Cioloș în PNL

0

Alina Gorghiu a declarat, joi, că PNL a fost ”cel mai loial partener” pentru Dacian Cioloş, atunci când acesta a ocupat postul de premier şi că nu este târziu ca fostul şef al Executivului să devină un om politic implicat şi să întoarcă serviciile liberalilor.

Alina Gorghiu a declarat că liberalii au fost partener loial lui Dacian Cioloş, atunci când acesta ocupa postul de premier şi că acum are un gust amar când trebuie să vorbească despre el.

”Am un gust amar când vine vorba despre Dacian Cioloş. Partidul pe care l-am condus a fost, cred, cel mai loial partener al lui. PNL a fost singurul partid care l-a sustinut în actul de guvernare pe care l-a făcut preţ de un an şi cred că dacă nu ar fi fost PNL în spatele domniei sale în momentele cheie, Dacian Cioloş nu ar fi performat deloc. I-ar fi fost imposibil să performeze cu un PSD pe care din păcate îl descoperă astăzi ca răul absolut, abia astăzi, la aproape un an de la alegeri. Poate a crezut prea mult în vorbele PSD înainte de alegeri. L-am avertizat şi public că el crede în poveşti vânătoreşti”, a declarat Alina Gorghiu, potrivit News.ro.

Senatorul de Timiş a făcut apel la coagularea dreptei în România, spunând că este ”obligatoriu” ca acest lucru să se întâmple.

”Este obligatorie coagularea dreptei în România, a tuturor forţelor care sunt pro reformă, împotriva PSD şi nu e târziu ca Dacian Cioloş să devină un om politic implicat şi de ce să nu, să întoarcă serviciile PNL pe care acest partid i le-a făcut în actul de guvernare. Nu neapărat PNL, ci mai degrabă dreptei din România”, a mai afirmat Alina Gorghiu.

Totodată, Gorghiu a spus că, personal, crede că Dacian Cioloş ”poate să facă mult mai mult decât dă public în acest moment”.

Fostul premier Dacian Cioloş a scris, miercuri, pe Facebook, că anul trecut, când a spus că nu va candida, nu a crezut că, după alegeri democratice, va trăi din nou momentul în care cei care au câştigat se vor comporta „ca vătaful pe moşie”, dar că, totuşi, îndrăzneşte să creadă că „românii nu-şi vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care nici măcar nu e reală”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.