Sorin Drăgoi intră în cursă pentru șefia LPF!

0

Preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, şi-a depus, miercuri, candidatura la conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal. După ce în mass-media s-a scris că este susţinut de liderul PSD Liviu Dragnea, Drăgoi a spus că nu a făcut politică şi nu este un produs politic. El a recunoscut că a fost coleg de facultate cu Dragnea, dar a precizat că nu este prieten cu acesta: „Ne-am întâlnit, dar nu des, nu la grătare”.

„Ieri mi-am depus candidatura la ligă şi unul dintre punctele din program este coreloarea acestor diferenţe care sunt între cluburile de fotbal cu organismele statului (nr. – finanţarea cluburilor de câtre autorităţile locale). Ar trebui pusă ordine în lucrurile astea, ca să ştie cluburile să-şi facă un buget şi să ştie pe ce bazează. Nu sunt un produs politic, nu am făcut politică şi nu s-a pus niciodată problema de susţinere politică. Am terminat aceeaşi facultate în Bucureşti cu Liviu Dragnea. Ne-am întâlnit, dar nu des, nu la grătare. Candidatura mea la LPF se bazează pe transparenţă şi management. Venind din poziţiţia de preşedinte al unui club de fotbal, ştii cu ce probleme te-ai lovit şi poţi, din poziţia de preşedinte al LPF, să faci mult mai multe lucruri pentru cluburile de fotbal din România. Nu mă hazardez să spun un număr de voturi, este prematur la ora actuală. Am început o campanie, am trimis programul meu tuturor cluburilor, celor care votează, să-l studieze, să putem discuta pe tema aceasta şi o să vedem rezultatul final în data de 23 octombrie. Cu Răzvan Burleanu mă ştiu, ne cunoaştem, ne-am întâlnit întâmplător, dar până la urmă şi liga şi federaţia au acelaşi scop, ca fotbalul românesc să crească. Vedem dacă o să-l votez la FRF”, a declarat Drăgoi, la Pro X.

Înainte de a fi preşedintele clubului bănăţean, Drăgoi a lucrat patru ani la Primăria Timişoara ca city mananger.

La alegerile pentru preşdinţia LPF, din 23 octombrie, şi-au mai anunţat candidatura actualul conducător Gino Iorgulescu şi fostul preşedinte al clubului Oţelul Galaţi Marius Stan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.