Ce trebuie să ai în vedere când cumperi lenjerie intimă

0

Româncele sunt recunoscute pentru faptul că pun mare preț pe felul în care arată. Însă aceeași importanță trebuie acordată și aspectelor care nu sunt la vedere – cum e, de exemplu, lenjeria intimă. Ținem cont de materialul din care aceasta este realizată? Având în vedere că o purtăm zilnic și intră în contact direct cu zona intimă, trebuie alese materiale de cea mai bună calitate, care să ne ofere un grad înalt de confort.

Lenjeria intimă din bumbac organic Diamond by Adesgo este perfectă pentru corpul tau, având o gamă variată, de la tanga, high leg și până la boxer sau maiou.

În plus, nu are cusături, ceea ce înseamnă că nu se va vedea prin hainele pe care le porți și sunt și mai confortabile la purtat. Bumbacul organic este cel mai bun material posibil, care favorizează o aerisire corectă și te protejează de bacteriile amenințătoare, fiind hipoalergenic.

Dacă despre alergiile la mâncare, animale sau polen știm destul de multe lucruri, despre alergiile la țesături încă nu avem toate informațiile. Și se pare că din ce în ce mai multe femei se confruntă cu acest tip de alergie. Însă nu e de mirare….ai purtat vreodată lenjerie intimă din material sintetic? Senzația nu e prea plăcută. Pe lângă faptul că acest material favorizează acumularea bacteriilor, nu este deloc confortabil – asta ca să nu spunem complet nesănătos.

Ca să arăți bine în orice moment, îți mai recomandăm ceva: ciorapii modelatori. Aceștia aplatizează abdomenul, ridică fesierii, estompează rotunjimile coapselor și fac rochiile să se așeze mai bine pe corp.

Din toate aceste motive, ciorapii modelatori nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.