Investiția în sănătate, o investiție în viitor!

0

Consilierul de stat în cadrul Administrației Prezidențiale Diana Loreta Păun a declarat joi că investiția în sănătate reprezintă o investiție în viitor și a subliniat necesitatea unui acord între „actorii” din sistemul medical.

„Tema conferinței este una incitantă-Convenția Română a Spitalelor. Avem nevoie, fără îndoială, de o convenție în acest domeniu, un acord între actorii din sistem ar fi un lucru extraordinar, bineînțeles. Avem nevoie și de un plan de acțiune, de o strategie pe termen lung, de o planificare și o monitorizare riguroasă pentru ca această convenție să nu rămână la nivel declarativ. Sistemul de sănătate din România, o știm cu toții, se confruntă cu multe provocări pe care nu aș vrea să le amintesc aici pentru că sunt convinsă că vă sunt binecunoscute. Aș vrea să îmi manifest optimismul vizavi de viitor și speranța că vom dovedi cât mai curând că înțelegem faptul că investiția în sănătate este o investiție în viitor”, a afirmat consilierul în cadrul Convenției Române a Spitalelor, informează Agerpres.

Directori medicali, șefi de secții clinice și manageri ai principalelor spitale din România, speakeri invitați și specialiști internaționali din 15 țări, alături de companii cu soluții pentru creșterea calității actului medical, participă joi la București, la cea de-a doua ediție a Convenției Române a Spitalelor.

Evenimentul promovează exemple de succes și bune practici din activitatea clinică și de management medical, abordează provocările actuale din domeniul sănătății în context european, prezintă modele de succes și inovații pentru creșterea calității actului medical.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.