Sfaturi practice pentru pardoseli impecabile

Share:

Este indicat să cunoști câteva metode pentru curățarea și întreținerea pardoselilor. Aceste sfaturi, aplicate cu strictețe, te vor ajuta să menții suprafața acestora într-o stare bună timp îndelungat.

În primul rând, trebuie să alegi atent soluția pentru curăţarea pardoselii, una nepotrivită poate afecta iremediabil pardoseala. Noi îți recomandăm detergentul pentru pardoseli Asevi Mio de la Laboratoarele Pons care nu numai că o curăță rapid, dar are grijă și de aspectul şi mirosul acesteia.

Pe langa recomandarea de a folosi cu încredere gama Asevi de curăţat suprafeţele, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să ai pardoseli impecabile:

  1. Înainte de curățarea efectivă, trebuie să aspiri atent întreaga suprafață. Elimini astfel riscul de a exista nisip fin sau alți factori care ar putea zgâria pardoseala.
  2. Într-o galeată cu apă se pune echivalentul a 3 dopuri de soluţie concentrată de curăţat pardoselile Mio, Portocală sau Cian, conform instrucțiunilor de pe etichetă. Ai grijă să nu folosești apă fierbinte. Nu ajută la o mai bună curățenie ci, dimpotrivă, atacă suprafața lucioasă a pardoselii.
  3. Folosește pentru curățare un mop sau o lavetă din bumbac sau alt material moale, care să absoarbă detergentul și mai apoi murdăria, fără a reține excesul de apă.
  4. După ce ai curățat atent întreaga suprafață, trebuie să te asiguri că aceasta este uscată. Îți recomandăm o ştergere ulterioară cu un material moale și uscat. Pe langă efectul de întreținere, vei asigura pardoselii un luciu estetic.
  5. Încă un aspect important: asigură-te ca în locuința ta nivelul umidității nu este în exces. Este extrem de important să ai un nivel constant pentru a evita umezeala și, automat, deteriorarea pardoselilor.

Această soluție te ajută să economisești bani pentru că este ideală pentru toate tipurile de pardoseli: curăță, parfumează, igienizează. Nu necesită clătire. Așadar, cu ajutorul ei poți scăpa și de mizeria de pe gresia din baie sau bucătărie, dar vei avea parte și de o pardoseală impecabilă în dormitor sau living.

Lasă Asevi să-și dovedească eficiența de detergent și observă cum pardoseala ta din lemn își păstrează aspectul excelent și cum gresia strălucește mai tare ca niciodată.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.