Velvet Dental promovează zâmbete strălucitoare și sănătoase

Velvet Dental promoveaza un zambet stralucitor si sanatos ca fiind unul dintre cele mai bune atribute pe care le poate avea o persoana. La Velvet Dental, ​​medicii dentisti specializati in estetica dentara infrumuseteaza dintii pacientilor si reproiecteaza zambete perfecte. Multe persoane nu se simt in siguranta cu zambetul lor. Pentru unii, aceasta este o problema care i-a  insotit pe tot parcursul vietii, pentru altii o problema care a aparut de-a lungul anilor odata cu inaintarea in varsta. Din ce in ce mai multi oameni decid sa-si rezolve problema estetica.

In ideea in care VelvetDental isi propune sa ofere zambete perfecte, asigura urmatoarele servicii stomatologice:

  • Fatade dentare din ceramica;
  • Coroane dentare: coroana din zirconiu;
  • Albire dentara;
  • Ortodontie: aparate dentare;
  • Puntile dentare – proteza dentara fixa;
  • Plombe de culoarea dintelui;
  • Bonding dentar;
  • Remodelare gingii;
  • Reconstructie Corno-Radiculara.

Procedurile cosmetice standard care se realizeaza in clinica stomatologica VelvetDental au rolul de a contribui major la schimbarea in bine a vietii pacientilor si, in principiu, se poate vorbi despre estetica dentara si tratamente cosmetice dentare.

Estetica dentara: arta sau stiinta?

Mai mult decat o stiinta, estetica dentara este o arta: toate tratamentele estetice trebuie sa aiba o abordare individuala si personalizata, ceea ce le face mai mult artistice decat stiintifice. Cu toate acestea, dentistul specializat in estetica dentara trebuie sa aiba cunostinte odontologice foarte specifice, ceea ce la VelvetDental se si intampla. Potrivit Velvet Dental, “durata unui tratament de cosmetica dentara variaza de la procedura la procedura si de la persoana la persoana. Starea dintilor dumneavoastra inainte de tratament influenteaza durata remedierilor.”

Tratamente cosmetice dentare

  1. Fatete dentare

Fatetele din portelan sunt niste “foite” de ceramica care se ataseaza pe partea anterioara a dintilor. Astazi,  aplicarea fatetelor dentare reprezinta unul dintre cele mai bune tratamente cosmetice pentru stomatologie, deoarece nu este sau este foarte putin invaziv. Procedeul asigura un rezultat de lunga durata si foarte natural.

  1. Coroanele dentare

Cu un aspect mult asemanator fatetelor dentare, coroanele dentare acopera toata suprafata vizibila a dintelui. Acestea  inlocuiesc structura deteriorata sau pierduta a dintelui, insa sunt utilizate si atunci cand dintele necesita schimbari estetice majore.

  1. Albirea dentara

Albirea dintilor este una dintre cele mai populare tehnici pentru pacientii la care trecerea timpului este foarte vizibila in culoarea dintilor. Rezultatul este imediat si durata depinde de obiceiurile alimentare ale pacientului. Medicii VelvetDental ofera toate recomandarile necesare pastrarii dintilor albi, pentru cat mai mult timp.

  1. Ortodontia

Ortodontia este tehnica principala pentru alinierea dintilor. Noi tehnici estetice, precum Invisalign si aparatele dentare ceramice, sunt tratamente interesante si optime pentru pacient, deoarece sunt numite “invizibile”, mentinand estetica persoanei in timpul tratamentului.

In cele din urma, cele mai multe tratamente dentare au o componenta estetica, deoarece insasi actul de restaurare a unui dinte este in parte realizat cu scopul de a se obtine un aspect mai bun.

Preturile pe care Velvet Dental le practica sunt accesibile, ceea ce inseamna ca foarte multe persoane gasesc rezolvare la problemele stomatologice pe care le au aici.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.