Becali îl ia pe Nemec de la Dinamo

0

Gigi Becali a anunţat că a vorbit cu impresarul lui Adam Nemec de la Dinamo, care i-a transmis că poate semna în iarnă. Mai mult, Gigi Becali a anunţat că este posibil ca Alibec să plece de la Steaua.

Gigi Becali e gata să-i ofere un salariu lunar de 15.000 de euro atacantului slovac Adam Nemec, de la Dinamo. De asemenea, el a dezvăluit că este posibil ca Denis Alibec să nu mai rămână mult timp în curtea Stelei. „E adevărat, dar nu în totalitate. Am vorbit cu impresarul, nu am contactat jucătorul, impresarul a spus că în iarnă poate semna, i-am oferit un salariu de 15.000 de euro pe lună. Dacă atât îi oferă şi Dinamo, să rămână la Dinamo!

Să nu se întâmple ca şi cu Gnohere. Acum dau 500.000 de euro, în iarnă mai dau doar 200.000. Dacă ne înţelegem acum cu Dinamo, e un preţ. Nu aştept până în iarnă pentru că e posibil ca jucătorul să aibă anumite oferte. Acum ofer 500.000, ca să nu am niciun risc. O transmit acum oferta. Ştiu că noi avem atacanţi, dar ştiţi cum procedez eu la Steaua. Îl  iau, face faţă bine, nu îl dau gratis. La Steaua îţi trebuie talent, muncă şi bărbăţie. Te naşti cu ele, nu poţi să le înveţi.

Eu cred că pe Alibec nu o să-l mai ţinem, a avut deja oferte. Cred că Alibec va pleca. Am avut oferte… Am avut oferte până în ultima zi de transferuri”, a spus Becali la DigiSport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.