Divergențe între Trump și Tillerson

Donald Trump, preşedintele SUA, nu crede că secretarul de Stat, Rex Tillerson, l-a numit „debil mintal”, sugerând însă că, dacă într-adevăr a fost catalogat în acest fel, îl poate învinge într-un test privind nivelul inteligenţei.

Într-un interviu acordat revistei Forbes, Donald Trump a fost întrebat despre informaţiile conform cărora ar fi fost catalogat drept „debil mintal” de către secretarul de Stat Rex Tillerson.

„Cred că este o ştire falsă. Dar, dacă într-adevăr a făcut acest lucru, cred că putem compara testele de inteligenţă. Şi vă pot spune cine va câştiga”, a răspuns Donald Trump, potrivit agenţiei The Associated Press.

Preşedintele SUA a respins şi criticile privind presupusa subminare a autorităţii lui Rex Tillerson. „Nu l-am subminat. De fapt, cred că i-am consolidat autoritatea”, a spus Donald Trump.

Surse politice de la Washington citate de site-ul Axios.com afirmau vineri că Donald Trump intenţionează să îl înlocuiască pe secretarul de Stat, Rex Tillerson, fiind nemulţumit că acesta nu a negat clar că l-ar fi  numit „debil mintal”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.