Teodorovici, ironic, cu Dragnea, din ușa DNA!

Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, la ieşirea de la DNA, unde a fost audiat timp de peste două ore, că le-a explicat procurorilor procedura şi mecanismul de alocare a fondurilor europene în perioada în care el a fost ministru. Întrebat dacă a fost audiat în dosarul Teldrum, Teodorovici a spus că în perioada în care a fost ministru al Fondurilor Europene această firmă nu a beneficiat de bani de la Uniunea Europeană.

Eugen Teodorovici le-a spus jurnaliştilor că a avut „o discuţie foarte interesantă” cu procurorii, despre split TVA şi despre acciza la carburanţi. „Da, domnii procurori au fost foarte interesaţi despre ce se întâmplă cu economie. Eu întotdeauna sunt serios”, a spus Teodorovici, întrebat de jurnalişti dacă vorbeşte serios.

Fostul ministru al Fondurilor Europene a susţinut apoi că a fost întrebat despre procedura de alocare a banilor europeni în perioada în care a fost ministru al Fondurilor Europene.

„Am avut o discuţie despre modul în care în perioada în care eram ministru al Fondurilor Europene, 2013-2014, se alocau fondurile, se făceau şi se monitorizau plăţile, ca şi mecanism”, a spus Teodorovici, citat de news.ro.

Întrebat despre Teldrum şi dacă Liviu Dragnea i-a cerut ceva vreodată legat de această firmă, Teororovici a spus că în perioada în care el a fost ministru această firmă nu a beneficiat de fonduri europene, el ironizându-l apoi pe liderul PSD: „Cum poate să-i ceară ceva un ditamai preşedinte de partid unuia ca mine? (…) Dacă mi-ar fi cerut ceva şi dacă era în termenii legali, cu mare drag (…) Oricine îmi cere ceva care nu e conform legii nu are ce discuta cu mine”.

De asemenea, întrebat dacă firma Teldrum a fost favorizată de anumiţi demnitari, Eugen Teodorovici a răspuns că nu poate afirma aşa ceva, dar că nu se poate întreba cum această companie a avut acces la tot felul de finanţări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.