Oferte bogate la Târgul Imobiliarium

0

Dezvoltatorii imobiliari vin, în perioada 13-15 octombrie, la târgul Imobiliarium, cu o ofertă de 10.000 de locuințe, în 84 de ansambluri rezidențiale, informează organizatorii evenimentului, printr-un comunicat remis Agerpres.

Tema celei de-a doua ediții Imobiliarium, un eveniment marca Universum Events, va fi „Cum arată profilul cumpărătorului de real-estate în 2017”. Sunt așteptați peste 7.000 de vizitatori, care vor avea și posibilitatea de „a intra” în casele și apartamentele din ofertele tuturor expozanților cu ajutorul ochelarilor de Realitate Virtuală (VR).

Târgul reunește pentru prima dată toate tipurile de case inteligente existente în România.

Expozanții prezenți în premieră la un astfel de eveniment imobiliar, dar și noi ansambluri lansate de dezvoltatorii obișnuiți cu evenimentele din industrie au anunțat că vor oferi vizitatorilor Imobiliarium din acest weekend locuințe și proiecte inedite la prețuri promoționale. Discounturile anunțate vor fi între 2.000 și 10.000 euro.

Târgul Imobiliarium are și o agendă de conferințe și workshopuri atractive și utile nu doar pentru cei care plănuiesc să-și cumpere o casă în acest an, ci și pentru cei care vor dori să devină proprietari în viitor. Accesul la sesiuni este gratuit pentru toți vizitatorii care se înregistrează online, pe www.imobiliairum.ro. Vizitatorii pot afla, printre altele, despre cum să se ferească de capcanele din contractele de vânzare-cumpărare sau cum să își amenajeze locuința de la zero.

Deschiderea oficială a Târgului Imobiliarium are loc vineri, de la ora 15:00, în spațiul amenajat din parcarea Băneasa Shopping City. Intrarea este gratuită doar pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro, până vineri, la ora 16:00. În perioada evenimentului, 13-15 octombrie, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.