Iohannis se întâlnește vineri cu Tusk

Preşedintele Klaus Iohannis va avea, vineri, la Palatul Cotroceni o întâlnire cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, în pregătirea reuniunii Consiliului European care va avea loc la Bruxelles, pe 19-20 octombrie.

Preşedintele Iohannis se întâlneşte, vineri, cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk. Anunţul a fost făcut, marţi, de către purtătorul de cuvânt al preşedintelui Iohannis, Mădălina Dobrovolschi. „Viitorul Uniunii Europene este principalul subiect care se va afla pe agenda de discuţii a celor doi”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Donald Tusk va ajunge la Palatul Cotroceni la ora 11. După primirea şi fotografia oficială, Iohannis şi Tusk vor avea convorbiri tête-à-tête timp de 20 de minute, urmate de convorbiri oficiale.

În perioada 19-20 octombrie, preşedintele Klaus Iohannis se va afla la Bruxelles, unde va participa la reuniunea Consiliului European. Pe agenda acestei reuniuni se află subiecte precum migraţia, Europa digitală, chestiuni de securitate şi apărare, relaţii externe ale Uniunii Europene.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.