Politic — 13 octombrie 2017
Plumb și Țuțuianu primesc funcții în Parlament

Sevil Shhaideh rămâne în Guvernul condus de premierul Mihai Tudose. Potrivit România TV, Sevil Shhaideh va fi numită consilier de stat. În schimb, Rovana Plumb va deveni preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, funcţie rămasă vacantă după ce Victor Ponta a fost dat afară din PSD.

Adrian Ţuţuianu revine în graţiile conducerii PSD şi va prelua funcţia de chestor la Senat, după ce Paul Stănescu a fost propus de PSD la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale.

Adrian Ţuţuianu a demisionat, pe 5 septembrie 217, de la conducerea Ministerului Apărării, după ce a fost convocat de urgenţă de premierul Mihai Tudose la Palatul Victoria, pentru explicaţii legate de comunicatul dat de MApN privind plata eşalonată a salariilor militarilor. În locul său a fost numit Mihai Fifor.

De asemenea, Adrian Ţuţuianu a pierdut şi alte funcţii, respectiv şefia Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, dar şi pe cea de secretar al Biroului Permanent al Senatului. În ambele cazuri, procedura internă din PSD a fost declanşată înainte de eliberarea sa din funcţia de ministrul al Apărării, potrivit unor declaraţii ale preşedintelui Liviu Dragnea, arată Mediafax.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *