PNL vroia mai mulți miniștri remaniați

0

PNL afirmă că remanierea Guvernului Tudose este „un teatru de prost gust” care arată incapacitatea de a guverna şi îl somează pe premier să îi demită pe ministrul Viorel Ilie, ministrul Educaţiei, Liviu Pop şi pe cel al Sănătăţii, Florian Bodog, potrivit unui comunicat de presă.

„Premierul Mihai Tudose şi preşedintele PSD Liviu Dragnea au prezentat la miezul nopţii trecute una dintre cele mai dezgustătoare scene din cele 10 luni de guvernare, comparabilă cu episodul Grindeanu, intrat în istoria ridicolului politic post-decembrist”, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Liberalii afirma că remanierea guvernamentală este „un teatru de prost gust pus în scenă de Mihai Tudose şi Liviu Dragnea care arată incapacitatea de a administra România”.

PNL consideră actuala formulă de guvernare şi-a dovedit limitele, iar dezastrul înregistrat până acum se va accentua pe fondul luptelor intestine din interiorul PSD.

„Liderii acestui partid nu sunt preocupaţi câtuşi de puţin de actul de guvernare, ci doar de exploatarea poziţiilor publice în interes personal, aceasta fiind şi miza reală a războiului din interiorul partidului de guvernământ dincolo de disimularea derizorie la care am asistat”, potrivit sursei citate de Mediafax.

PNL susţine că situaţia economică a României se va degrada în mod accelerat, întrucât guvernarea va deveni un câmp de bătălie subteran, în care sunt folosite instituţii şi resurse publice de către grupările Tudose – Dragnea.

Poziţia premierului Tudose nu poate fi un motiv de apreciere după ce el însuşi a votat pentru menţinerea în funcţie a miniştrilor Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb în 25 septembrie, spune PNL.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.