Eveniment — 13 octombrie 2017
Ponta: Tudose a capitulat în repriza a doua!

Victor Ponta a criticat remanierea guvernamentală, spunând că toată lumea are de pierdut din această mişcare politică.

„News – Tudose a castigat repriza intai si a capitulat neconditionat in repriza a doua! Pacat. Deci au pierdut toti pana la urma / inclusiv Guvernul / inclusiv Romania!

1. Dupa “tinerii” lui Basescu a venit si randul “tinerilor” lui Dragnea! Cu Stanescu si Stroe e clar ca se poate mai rau decat cu Shaideh si Cuc! Il vedeti pe “europeanul” Stanescu seducandu-i pe cei din Comisia Europeana / il vedeti pe “tanarul si elegantul” Felix Stroe discutand despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine sa nu ii vedeti – zau! De ce s-a mai facut schimbarea? Ca sa plangem dupa cei care au plecat?

2. Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din Ianuarie 2017 – il punem acum ca sa avem pe cine sa dam vina pentru anul acesta pierdut?

3. Am spus si eu ca pretextul schimbarii unor ministrii pentru dosarul facut de DNA a fost “neinspirat”! Stiam ca ALDE nu o sa cedeze – si acum iata ce a iesit!?!?

Un circ din care a pierdut absolut toata lumea – dar au castigat “tinerii europeni profesionisti” Stanescu si Stroe!!!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *