Ștefan Bănică a lansat CD-ul „Picat din Lună”

0

Ștefan Bănică și-a lansat vineri CD-ul „Picat din Lună”, un album despre care a mărturisit că „îl reprezintă” și reflectă ce se întâmplă în viața lui acum.

„Ar fi multe de spus despre disc. Pot să spun doar că acest disc este, într-un fel, un cadou pe care mi l-am făcut singur de ziua mea, pentru că el reprezintă, într-un fel, și ceea ce trăiesc, ceea ce se întâmplă cu mine acum, în 2017, ceea ce simt în 2017, și un album care cred că mă reprezintă 100% atât pe mine cât și pe cei cu care cânt, și care cred că e, într-un fel, maturitatea noastră artistică, în cel mai bun sens al cuvântului. Acest album, din punctul meu de vedere și al trupei mele, este poate unul dintre cele mai bun albume din ultimii ani”, a spus Ștefan Bănică la lansare, informează Agerpres.

El a precizat că la materialele pentru albumul „Picat din Lună” a lucrat aproximativ doi ani și că își dorește ca împreună cu casa de discuri să scoată „într-o ediție limitată” și un LP, „pentru că un disc de vinil mi se pare cea mai frumoasă carte de vizită a unui artist”.

„E un album de autor cu 13 piese care trebuiau lansate pe 13 octombrie, la ora 13,00. Bine, n-am ajuns eu la ora 13,00. Numărul acesta 13 nu mi-a adus vreodată ghinion, din contră, cred că îmi poartă noroc”, a mai spus Ștefan Bănică.

Artistul a dorit să mulțumească fanilor și le-a cerut să-i scrie pe pagina de Facebook care sunt părerile lor față de piesele de pe album.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.