A fost dat afară Radu Moraru de la Nașul TV?

0

Radu Moraru a reacţionat dur după ce a fost transmis un comunicat prin care se anunţa că a fost destituit din toate poziţiile ocupate la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în anul 2012.

Radu Moraru, care este acţionar majoritar al televiziunii, îl acuză pe Paul Alexandru Moraru că încearcă să preia televiziunea în mod ilegal şi că împrăştie informaţii nefondate în spaţiul public. Radu Moraru a comentat cele întâmplate  printr-o serie de texte publicate pe site-ul nasul.tv.

„Un grup infracţional a spart şi a ocupat Naşul TV. Acest grup infracţional este condus de către Paul Alexandru Moraru, un escroc pe care l-am prins că atenta pe la spatele meu să pună mâna pe Televiziunea Liberă şi l-am dat afară de pe post. Ne hărţuieşte cu peste 20 de procese. Dar acum a înnebunit pur şi simplu fiindcă în urmă cu câteva zile i-am plătit, prin executor judecătoresc, cei 79.000 de lei, creanţa pe care o avea de la Radiocom şi cu care dorea să pună mâna pe televiziune. Practic, l-am lăsat fără obiectul muncii de infractor şi toate procesele lui nu îşi mai au rostul. Şi atunci au atacat barbar televiziunea”, a scris  Radu Moraru.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.