Ciprian Marica vizează șefia FRF

Ciprian Marica este tot mai aproape să candideze la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal. Fostul atacant al naţionalei spune că este interesat de o participare la alegerile care vor avea loc în primăvara anului 2018, dar nu şi-a anunţat până acum oficial candidatura.

Ciprian Marica este interesat să-i ia locul lui Răzvan Burleanu la șefia Federației Române de Fotbal și pare gata să intre în lupta pentru fotoliul de la Casa Fotbalului.

„N-am luat o hotărâre în momentul acesta, dar sigur că discut și că mă interesează o astfel de variantă. Doar dacă nu iubești fotbalul poți sta deoparte. Cred că putem adopta multe lucruri care se fac afară și care funcționează. Trebuie doar să ai o echipă competentă, pentru că în România nu putem vorbi de experiență, ci de competență. Avem nevoie de oameni competenți”, a spus Ciprian Marica la Digi Sport.

Până acum, în afară de Răzvan Burleanu, care mai vrea un mandat, singurul care și-a anunțat oficial candidatura la alegerile care vor avea loc în martie 2018 este Victoraș Iacob, dar Florin Prunea și Cristi Balaj sunt şi ei interesaţi de post.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.