Fiscalitatea nu se va majora în 2018

Modificări ale legislației fiscale ar mai putea apărea până la sfârșitul anului, însă 2018 pare a fi un an în care companiile nu se vor confrunta cu o fiscalitate majorată, consideră Dan Bădin, partener coordonator servicii fiscale și juridice la Deloitte România.

„2018 pare să fie un an în care companiile nu vor avea o fiscalitate majorată, dar până la sfârșitul anului e posibil să mai apară modificări ale legislației fiscale. Noi sperăm că după un așa an agitat — anul acesta — anul viitor să fie mai stabil din perspectiva discuțiilor asupra modificărilor despre legislație. În ultimele două luni ale anului, vom vedea probabil un interes crescut în zona legislației de fiscalitate”, a spus Bădin, într-o conferință de specialitate.

În ceea ce privește resetarea sistemului fiscal global, el a afirmat că vede un schimb crescut de informații și un accent pus pe substanța economică.

Deloitte România și Reff & Asociații au organizat, marți, cea de-a opta ediție a Conferinței anuale Tax & Legal.

„Tehnologia are un rol disruptiv asupra organizațiilor, modelelor de business și asupra peisajului economic. Deoarece impactul acesteia schimbă prototipurile tradiționale și ridică continuu noi provocări, dedicăm conferința de anul acesta relației între fiscalitate și tehnologie”, au precizat organizatorii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.