Viitorul lui Hagi, în centrul unui scandal

0

Acuze grave la clubul lui Gică Hagi. Un fotbalist emblematic acuză că oficialii de la Viitorul au vrut să înregistreze la LPF un contract expirat.

Gabi Iancu (23 de ani) a reacţionat vehement după ce Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a spus că Gică Hagi a renunţat la fotbalist din cauza atitudinii acestuia.

„Despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorința mea să plec! Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off și cum am fost tratat. Ei și-ar fi dorit ca eu să continui și în momentul în care i-am anunțat că vreau să plec s-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelungire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă nu-l duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunțat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să ma țină legat cu acel contract”, a spus Gabi Iancu la Digi Sport.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a venit cu o altă variantă: „Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva… cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă. Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi! Nu l-a mai vrut! A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea. Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”.

Gabi Iancu, în prezent legitimat la Termalica Nieciecza, locul 15 (penultimul) în prima ligă din Polonia, a bifat două prezențe, niciuna ca titular, a evoluat în total 35 de minute, dar a marcat un gol, din penalty (min. 90+7), în victoria, 2-1, cu Gdansk.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.