Becali, despre patroana lui Hapoel Beer Sheva

0

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat, joi, că nu o va băga în seamă pe Alona Barkat, proprietara clubului Hapoel Beer Sheva, dacă aceasta va însoţi echipa israeliană la meciul retur din Grupa G a Ligii Europa, considerând că locul unei femei nu e în fotbal.

Întrebat la Pro X dacă are un sentiment aparte pentru faptul că se „bate” în această seară cu „o doamnă, o femeie”, preşedintele clubului Hapoel Beer Sheva, Becali a răspuns: „Nu mă bat eu cu femeile. Când e vorba de femei, de lupte de orice fel, politice, fotbalistice, nu vorbesc, că nu mă lupt din principiu. Eu sunt creştin ortodox şi eu respect cu sfinţenie Evanghelia, cuvânt cu cuvânt. Aşa scrie acolo şi nu mă războiesc cu femeile niciodată.

Când e vorba să fie o femeie de exemplu cum este ea acum, nu o bag în seamă. De ce? Că n-are ce căuta femeia acolo. Aşa zic eu, voi spuneţi că e altfel, misoginism, cutare, cutare, că lumea modernă, că femeia e egală cu bărbatul. Pentru voi. Pentru mine, femeia e cum spune la Evanghelia Sfântului Apostol Pavel, în Epistola către Timotei. Aşa scrie şi aşa fac şi nu mă lupt cu nicio femeie niciodată. Dacă vine (n.r. – la meciul de la Bucureşti), o respect, o iubesc, o stimez şi cu asta, basta, dar nu mă lupt cu ea şi nu mă interesează să vorbesc cu ea despre fotbal”.

Hapoel Beer Sheva este un club patronat de o femeie de afaceri, Alona Barkat, care a cumpărat gruparea aflată în pragul falimentului, cu aproximativ 1,5 milioane de euro, în 2007. De la preluarea clubului de către Barkat, situaţiile financiare şi sportive s-au îmbunătăţit considerabil, Hapoel câştigând ultimele două campionate şi ajungând la un buget de peste 12 milioane de euro.

Partida Hapoel Beer Sheva – FCSB, din cadrul grupei G a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00. Cele două echipe se vor întâlni la Bucureşti, la 2 noiembrie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.