Acuze între primarul din Rovinari și șeful Poliției Locale

Scandal între primarul din Rovinari şi Şeful Poliţiei Locale. Într-o filmare postată pe internet primarul îl face golan pe şeful poliţiei, acesta il ameninţă cu publicarea imaginilor.

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a fost înregistrat în timp ce vorbea foarte urât cu şeful Serviciului Poliție Locală Rovinari, Dumitru Bengulescu. Edilul se va alege cu plângere penală pentru purtare abuzivă și ultraj.

„Urcam pe scară (…) cum m-a văzut, m-a înjurat: «ce p…a mă-tii, mă, mai scrii mult, bă, reclamagiule? Te dau eu afară…» și de aici aveți înregistrarea. Mi-a dat trei sancțiuni până acum: mustrare scrisă, 5% și 20% pe trei luni, pentru aiureli. Pune pe ăștia să scrie, are comisia de disciplină, dar le contest în instanță. M-a cercetat și atunci când eram în concediu medical, pe 5 august”, a povestit Bengulescu, potrivit gorj-domino.ro.

Iată dialogul halucinant dintre primarul Robert Filip și șeful Serviciului Poliție Locală, Dumitru Bengulescu:

Șef poliție: Să nu mă mai înjurați!
Primar:Te înjur în față dacă vreau, ce te înjur prin spate?
Șef poliție: Păi cu ce drept mă înjurați?
Primar: …cu un golan ca tine?
Șef poliție: Eu îs golan? Cine vă dreptul ca să mă înjurați?
Primar: Te înjurai eu pe tine acuma?
Șef poliție: Da, m-ați înjurat. Am probe și vă dau în judecată.
Primar: Ai probe? Poți să vii să mă numeri la ouă, dacă vrei.
Șef poliție: Ce să fac?
Primar: Să mă numeri la ouă!
Șef Poliție: Să te ling la ouă?
Primar: Da.
Șef poliție: Vocabular de primar…
„A vrut să pun polițiștii locali să-i păzească cârciumile”.

Acesta e sigur de faptul că primarul Filip îi poartă sâmbetele pentru că nu a dorit să-l ajute în campania electorală și a refuzat să-și pună subalternii să-i păzească spațiile comerciale ale familiei edilului.

„Scandalul a plecat din campania electorală. A venit la mine de două ori ca să-l ajut și i-am spus că nu am voie să fac așa ceva. Și mi-a zis că, dacă va ajunge primar, mă dă afară. Și apoi a venit la mine ca să vorbesc cu polițiștii locali să se uite pe la cârciumile lui să nu i le spargă. Mi-a impus. Și acum e supărat că i-a luat fiul meu permisul că l-a prins cu 101 km/h”, a precizat Bengulescu.

Șeful Poliției Locale Rovinari spune că-i va face plângere penală primarului Robert Filip pentru comiterea infracțiunilor de purtare abuzivă și ultraj.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.