Rujeola face o nouă victimă

0

Un nou deces din cauza rujeolei – al 35-lea – s-a înregistrat în ultima săptămână, iar numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.670, de la debutul epidemiei, în urmă cu un an, potrivit datelor anunţate vineri de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

O persoană de 39 de ani, din Braşov, este ultimul caz de deces din cauza rujeolei. Potrivit raportului Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, bărbatul nu fusese vaccinat şi a primit diagnosticul de Meningoencefalită rujeolică.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, până vineri s-au înregistrat  9.670 de cazuri de rujeolă.

 De asemenea, numărul deceselor a ajuns la 35, astfel: 9 în jud. Timiș, 6 în jud. Arad, 7 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 în jud. Bihor, 1 în jud. Brașov, 1 în jud. Calarași, 1 în jud. Cluj, 1 in jud. Neamț, 1 în jud. Satu Mare, 1 in jud. Vaslui, 1 in jud. Galati, 1 in jud. Mures și 1 în București, potrivit datelor anunţate vineri de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.