Sanatate — 20 octombrie 2017
Rujeola face o nouă victimă

Un nou deces din cauza rujeolei – al 35-lea – s-a înregistrat în ultima săptămână, iar numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 9.670, de la debutul epidemiei, în urmă cu un an, potrivit datelor anunţate vineri de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

O persoană de 39 de ani, din Braşov, este ultimul caz de deces din cauza rujeolei. Potrivit raportului Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, bărbatul nu fusese vaccinat şi a primit diagnosticul de Meningoencefalită rujeolică.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, până vineri s-au înregistrat  9.670 de cazuri de rujeolă.

 De asemenea, numărul deceselor a ajuns la 35, astfel: 9 în jud. Timiș, 6 în jud. Arad, 7 în jud. Dolj, 3 în jud. Caraș Severin, 1 în jud. Bihor, 1 în jud. Brașov, 1 în jud. Calarași, 1 în jud. Cluj, 1 in jud. Neamț, 1 în jud. Satu Mare, 1 in jud. Vaslui, 1 in jud. Galati, 1 in jud. Mures și 1 în București, potrivit datelor anunţate vineri de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *