Deținuții de la Jilava sunt revoltați!

Majoritatea deținuților care își ispășesc pedepsele la Penitenciarul Jilava, supranumit și „Pușcăria milionarilor”, după ce pe acolo au trecut aproape toate „celebritățile” sunt revoltați după ce conducerea ar fi luat o decizie care i-a dus până în pragul depresiei.

Cu toate că, în ultimii ani, de Penitenciarul Jilava și-au legat numele aproape toți oamenii de afaceri care au fost condamnați la pedepse cu închisoare, acolo sunt închiși și o mulțime de oameni fără posibilități, care sunt nevoiți să mănânce de la cantina instituției, scrie spynews.ro. Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), în ultima perioadă aceștia ar fi foarte nemulțumiți de meniu, care, invariabil, ar conține… praz.

Cu toate că, la prima vedere, pare mai degrabă o glumă, în această situație s-ar fi ajuns după ce reprezentanții penitenciarului au cultivat cu praz două hectare aflate în patrimoniul închisorii. Recent, cultura de praz a fost numai bună de cules, iar depozitul s-a umpult cu o cantitate uriașă de recoltă. Ca urmare, în afară de micul dejun, deținuții mămâncă la prânz cirobă de praz la felul întâi, iar la felul doi, mâncare de praz cu orez. La cină, tot praz, de această dată călit în cuptor.

Mai mult decât atât, toată închisoarea miroase și ea a praz! Sursele citate au precizat că acesta ar fi al doilea an în care cultura de praz a dat rod, drept pentru care la fel au stat lucrurile și anul trecut, când prazul a fost și cu vânzare pentru angajații penitenciarului, care și-a putut cumpăra pentru acasă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.