Halep nu e afectată de eliminarea de la Singapore

0

Simona Halep a pierdut, vineri, ultimul meci din Grupa Roșie de la Singapore, 3-6, 4-6 cu Elina Svitolina și a ratat accederea în semifinale. Românca susţine că a avut un an bun, mai ales dacă va rămâne lider mondial și după Turneul Campioanelor.

Simona Halep a declarat că nu e foarte afectată de eliminarea de la Singapore.

„Terenul a fost 100% contra jocului meu. Am simțit că nu pot termina punctele, mi-a fost greu să găsesc ritmul și să lovesc mingi câștigătoare. Sentimentul meu e că a fost un meci bun, că am luptat până la final. La 7 minute după meci, în cabină, am zis că a fost un an super. Am crezut că voi termina pe 4 anul, dar am aflat că pot încheia pe primul loc. A fost obiectivul meu să ajung pe locul 1. Chiar dacă am avut același rezultat ca anul trecut, cred că mi-am îmbunătățit mult jocul. Nu voi lăsa acest turneu să strice tot ce am obținut bun în jocul meu”, a spus Halep la conferința de presă.

„Am urmărit puțin meciul lui Garcia cu Wozniacki, dar nu m-am gândit la asta, am vrut doar să câștig acest meci. I-am spus antrenorului meu înainte de meci că nu-mi place acest sistem, să stai în tensiune toată săptămâna. Dacă pierzi, ar trebui să pleci acasă”, a adăugat Simona Halep.

Simona Halep va intra în 2018 ca nr. 1 WTA cu condiţia ca rivala Karolina Pliskova să nu se impună la Singapore.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.