Premianții Galei Radar de Media

0

Horia Brenciu, Teo Trandafir și Andra s-au numărat printre premianții galei Radar de Media, care a avut loc joi seara.

Horia Brenciu a câștigat Marele Premiu Radar de Media, în timp ce Andra a fost desemnată „Artistul anului”, iar Teo Trandafir — „cea mai populară vedetă TV din România”.

La primirea premiului, Horia Brenciu a povestit ce a învățat într-un sfert de secol de muncă în televiziune și a amintit că anul acesta va susține un concert de Crăciun, primul din cariera sa de muzician.

„Anul viitor voi celebra 25 de ani de când sunt pe ecranele din România (…) știu că nu știu nimic. Este tot ceea ce pot să vă spun despre publicul românesc. Este cel mai surprinzător, cel mai nebun, este cel mai impredictibil element (…) acest public este absolut surprinzător și, într-un mod paradoxal, te face să fii mai bun cu fiecare emisiune”, a spus Brenciu.

În total, în cadrul galei Radar de Media au fost acordate 16 premii — în urma votului cititorilor acestei platforme online—, iar acestora li s-au alăturat premii speciale.

Astfel, „cea mai bună emisiune TV” a fost declarată producția ProTV „Vorbește lumea”, cel mai bun blog — viatacuaromadecafea.com, „cel mai bun serial TV în România” — „Las Fierbinți” (ProTV), „cel mai bun show de divertisment” — „Chefi la cuțite” (Antena 1) și „cea mai populară vedetă TV din România” — Teo Trandafir (Kanal D).

„Trăiesc într-un loc pe care mi l-am dorit (…) un loc care îmi permite să îmi îngădui să nu urăsc, să nu port războaie”, a spus Teo Trandafir, la primirea distincției.

Premiul pentru „cea mai bună emisiune informativă” i-a fost acordat lui Dragoș Pătraru pentru „Starea Nației”.

„Vă dați seama unde a ajuns țara asta dacă cea mai bună emisiune informativă e ‘Starea Nației’?”, a spus realizatorul, cu umor, după anunțarea distincției.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.