Paul Stănescu îl atacă dur pe Ponta

0

Vicepremierul Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, a declarat sâmbătă, la Slatina, într-o conferință de presă, că s-a înșelat în ceea ce îl privește pe fostul premier Victor Ponta, pe care l-a acuzat că minte.

Întrebat ce opinie are în privința declarațiilor din ultima perioadă ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, președintele PSD Olt a spus că regretă „ce face Ponta astăzi”.

„Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi și știți bine, împreună cu toți colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidențiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înșelat. (…) Să citez un clasic în viață, îmi pare că-l citez și sunt de acord cu el și e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun”, a afirmat Paul Stănescu, citat de Agerpres.

Vineri, fostul premier Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea s-a prezentat ca „luptător împotriva sistemului”, dar de fapt îi era „cel mai bun prieten” și i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare și „să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.