Iohannis îl ironizează pe Tăriceanu

0

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, joi, întrebat despre afirmaţii ale şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că, în ultima perioadă, „declaraţiile acestui domn au devenit tot mai ciudate, iar uneori se creează impresia că e puţin obsedat”.

Întrebat, la finalul declaraţiilor susţinute la Palatul Cotroceni, despre afirmaţiile preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, potrivit cărora Parlamentul şi Guvernul nu îşi pot exercita puterea şi că există forţe subterane, Klaus Iohannis a spus că nu mai urmăreşte declaraţiile „acestui domn” pentru că în ultima perioadă  „au devenit din ce în ce mai ciudate”.

„În România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane, și cu certitudine nu există în România un stat paralel. Să știți că o vreme am mai urmărit declarațiile domnului menționat de dumneavoastră, care a fost și Prim-ministru, a avut abordări câteodată interesant de urmărit. Dar, de la o vreme încoace, credeți-mă, nu mai urmăresc afirmațiile acestui domn, fiindcă au devenit din ce în ce mai ciudate. Câteodată se creează impresia că este puțin obsedat. Or, persoane puțin obsedate nu fac bine politicii. Și, culmea, aceste abordări foarte ciudate au apărut cu intensitate de când procurorii l-au deferit justiției pe acest domn”, a subliniat Iohannis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.