Tudose nu renunță la modificările fiscale

0

În timp ce sindicatele anunta proteste de amploare in toata tara, premierul sustine in continuare ca niciun salariu nu va fi micsorat si ca modificarile la Codul Fiscal vor fi facute asa cum a anuntat. Mihai Tudose spune ca nu ii intelege pe sindicalistii care nu sunt de acord cu trecerea contributiilor de anagajtor la angajat, mai ales ca le-a prezentat cifre si date concrete.

Premierul Mihai Tudose şi preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea au fost astăzi în judeţul Hunedoara, unde s-au întâlnit cu sindicalişti la termocentrala Mitia, dar şi cu oameni de afaceri la Camera de Comerţ şi Industrie din Deva. Ei spun că aici toată lumea s-a arătat de acord cu modificările Codului fiscal.

“O parte din sindicate a fost foarte vehementă împotriva acestor măsuri ajungând cu o logică strâmbă, plecând de la o premisă greşită, până la faptul că închidem ţara şi nu o să mai muncească nici albinele. Deja nu mai suportăm lipsa de argumentaţie. Ei emit axiome. Noi le punem cifrele în faţă, iar domniile lor spun că nu este adevărat, că au ei alte calcule. (…) Reprezentanţii patronatelor au spus că nu vor scădea lefurile, sunt de acord cu aceste schimbări şi le uşurează munca”, a declarat Mihai Tudose.

“Angajatorul nu plăteşte mai mult, angajatul o să aibă un salariu net puţin mai mare, deci câştigă, nu pierde. Nimeni nu are niciun fel de problemă aici. Dimpotrivă, sunt avantaje şi pentru angajat şi pentru angajator”, a susţinut şi Liviu Dragnea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.