Atunci când te grăbești și îți este foame

Share:

Tuturor ni se întâmplă să poftim, mai ales când suntem înfometați, deseori salivând chiar şi numai când simţim un miros îmbietor. Ne urnim greu să gătim, ne place mai mult sa fim serviţi. Lucru valabil și în cazul mâncărurilor cu peşte – nu prea ne place să-l pregătim, însă îi apreciem gustul și aportul de Omega3.

Ȋnsă ce faci când pofta te trimite cu gândul la pește și ești la serviciu, unde nu poți găti? Avem noi soluția pentru tine, de fapt chiar două: Eva File de hering în sos tomat și Eva File de hering în ulei vegetal. Și, în plus, îți spunem și de ce ar trebui să nu ocolești acest peşte: conține un complex de vitamine B12, A, PP și D, precum şi proteine, absorbite de organism în proporție de aproape 90%. Drept comparaţie, spre deosebire de peşte, proteinele din carnea de vită sunt absorbite de corpul uman în proporție de max 43%.

Iată aşadar propunerile noastre pentru o masă la birou (sau acasă), când nu aveți timpul și dotările necesare să gătiți:

Varianta 1: Tartine

Aveți nevoie doar de o conservă Eva File de hering în sos tomat și/sau Eva File de hering în ulei vegetal, pâine toast, lămâie şi boabe porumb la conservă. Răsturnaţi conținutul conservei într-un bol, sfărâmaţi peștele cu o furculită, adăugaţi boabele de porumb, apoi zeama de lamâie după gust. Pâinea e de preferat să o folosiţi rumenită cât mai bine, iar deasupra sa puneţi amestecul obținut. Iar dacă asezonăm și cu câteva ierburi sau condimente puteţi chiar defila pe platformele sociale cu folografii ale tartinelor astfel obținute. Dacă colegii de birou vor dori să deguste din preparatele voastre, le puteți răspunde cu „să-şi mai pună pofta în cui” sau îi puteți servi cu măcar o tartină. Pentru că e frumos să împarți cu colegii, iar dacă la final primești și complimente, masa este cu atât mai reușită, nu-i aşa?

Varianta 2: Salată

Aveți nevoie de o conservă de Eva File de hering în sos tomat și/sau Eva File de hering în ulei vegetal, lamâie, porumb din conservă, avocado, salată verde şi foarte puţină ceapă (pentru gust…ştim că sunteţi la birou). Într-un bol de salată răsturnați și tăiați (sau sfărmați cu furculița) fileurile de pește. Adăugați în cantitațile preferate (sau găsite prin frigider) și restul ingredientelor. Amestecul este delicios! Îl puteți savura singuri sau cu colegii, depinde doar de gradul de înfometare și de cât vă lasă sufletul. Din experiență, însă, știm că e mereu mai bună mâncarea colegului, motiv în plus să ne placă să gustăm din preparatele lor. Masa de prânz devine astfel mai plăcută și te întorci la treabă cu zâmbetul pe buze și cu stomacul fericit.

Fileurile de hering Eva vă oferă o variantă foarte simplă, accesibilă și consistentă atunci când sunteţi în căutarea unui prânz rapid și delicios. Rămâne doar să vă convingeţi singuri! Sau cu colegii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.