Băsescu o ironizează pe Kovesi

0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, joi seară, la România TV că tăierea porcului care a avut loc în curtea unei vile SRI, în 2013, va rămâne doar un eveniment de Crăciun dacă Maior, Coldea sau Kovesi nu vor fi invitaţi la Comisie pentru a da mai multe detalii. 

„Am aflat şi eu o dată cu dumneavoastră…nu am de unde să ştiu mai mult. Dacă va fi invitat domnul Maior, Coldea sau Kovesi la Comisie vom sti mai multe, daca nu ramane un eveniment de Craciun. E anormal locul unde s-a petrecut evenimentul, dar romanii de Craciun asta fac..taie porcul. Dragnea se pare ca a fost cel care a injunghiat porcul si a belit soriciul de pe porc si l-a oferit mesenilor.

Kovesi era morală şi judeca cu asprime întâlnirea dintre Udrea şi Bica. Acum vedem că ea îşi băga mâinile în şoriciul lui Dragnea. Acest grup e un grup care a traversat o perioada destul de lunga…e o imagine de mizerie..un grup care se tot intalnea si se plimba de colo colo..ma uit asa..Dragnea si Ponta, cei care urlau ca le aresteaza Băsescu primarii, erau bot in bot si cu Maior si cu Kovesi si cu Coldea. La taieri de porc eu nu am fost. Ei poate spun că am fost invitat la zilele lor, dar nu m-am dus. Un preşedinte nu trebuie să meargă la bairamul unui om mai mic în stat. Ăsta e defectul comandantului de navă. De ziua mea primeam echipajul la mine, dar nu mă duceam la nicio zi a subalternilor”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

EVZ a dezvăluit că pe 22 decembrie 2013, în vila SRI denumită conspirativ T14 și în care locuia Florian Coldea, Liviu Dragnea a adus un porc pe care l-a sacrificat personal, invitații fiind, printre alții, Laura Codruța Kovesi, George Maior,  Gabriel Oprea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.