Crama Aramic, vinuri deosebite, la GoodWine 2017

0

 La finele săptămânii trecute, timp de trei zile, la Romexpo, s-a desfășurat GoodWine 2017, Romania’s Wine Convention, cel mai important eveniment dedicat culturii vinului din România! Peste 100 de crame diferite, peste 1000 de vinuri oferite spre degustare, la această veritabilă Sărbătoare a Vinului din România!

Tânărul Cosmin Crăciunescu a fost prezentat, pentru prima dată, prin crama pe care o deține, Crama Aramic, la acest important târg de vinuri. După doar doi ani de producție, Crama Aramic, a reușit să producă vinuri din ce în ce mai bune și mai apreciate.

Vinurile Cramei Aramic au intrat rapid pe piața timișoreană, fiind extrem de apreciate, iar proprietarul acestei crame, Cosmin Crăciunescu, își dorește, evident, să facă un pas similar și pe alte piețe, cea din București reprezentând, după cum o spune chiar el, o uriașă provocare. Întâlnirea cu distribuitorii, în cadrul GoodWine, a fost un succes pentru Crama Aramic, mulți distribuitori declarându-se interesați de vinurile produse de această cramă tânără.

Opt soiuri de vin alb și roșu, plus cupajele aferente, au încântat papilele gustative ale sutelor de persoane care au oprit, în acele zile, în fața standului Cramei Aramic. De altfel, Cosmin Crăciunescu știe să te îmbie cu povestea zonei viticole a Dealului Silagiului, a Cramei Aramic, cu povestea vinurilor produse aici. Mai mult, spune acesta, vinurile din acest an  sunt mult mai bune pentru că în zona viticolă din Dealul Silagiului, în Banat, a fost un an mai secetos, iar acest aspect a condus la o calitate superioară a strugurilor, chiar dacă recolta la hectar a fost mai mică!

Cosmin Crăciunescu are gânduri mari pentru 2018 în privința Cramei Aramic. Promite un sortiment diversificat de vinuri de calitate superioară, începând cu Muscat Ottonel, până la Roze, Fetească Neagră și Sauvignon Blanc, iar lista vinurilor de calitate produse de Crama Aramic poate continuă.

Crăciunescu pune un accent deosebit pe promovare și prezența pe piață, pentru a lua contact cu o concurență tot mai acerbă, inclusiv prin participarea la aceste târguri/evenimente dedicate vinului.

Până la urmă, povestea vinului rămâne o poveste magică, îmbietoare, mai ales dacă cel care o spune este un pasionat, un cunoscător, al viței de vie. Iar Cosmin Crăciunescu știe să facă foarte bine acest lucru! Iar calitatea vinurilor Cramei Aramic este grăitoare în acest sens!

craciunescu aramic

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.