Armada și V33 aduc pofta de muncă în lumina reflectoarelor

0

Pofta de muncă vine muncind, dar nu oricum, ci numai în condiții ideale și în ritmul tău. Cam așa e pe la noi de cele mai multe ori.

Prodvinalco pare să își înțeleagă consumatorii cu adevărat. Le respectă dorințele și vine în întâmpinarea lor cu o campanie care le oferă „inspirație” pentru orice zi de muncă. Munca devine mai ușoară când te gândești la ceva frumos.

Vizualurile campaniei ilustrează cu umor și mult curaj condițiile în care orice bărbat ar vrea să muncească. Cu așa un ajutor toată lumea ar face ore suplimentare în România. J

Agenția de publicitate Armada a primit provocarea clientului Prodvinalco de a surprinde publicul şi a lansa o campanie de brand îndrăzneață, care să privească dintr-o altă perspectivă ceva de care mulți oameni se feresc… pofta de muncă. Campania ”Pune mâna și muncește!” pentru V33 este cu siguranță una pe placul targetului. Acest lucru a fost ușor de remarcat chiar din tipografie.

„Posterele noastre au început să dispară din tipografie. A fost nevoie ca cineva să stea special acolo. Este amuzant, dar și cel mai frumos compliment pe care puteam să îl primim. Mă bucur că am reușit să transformăm o campanie pentru un produs economy într-o campanie pe care toată lumea vrea să o vadă. Și da, a fost o adevărată plăcere să pun mâna să muncesc la acest proiect. J”  Laurenţiu Dumbravă, Head of Art

Campania include execuții speciale realizate cu cerneală termosensibilă, ceea ce face ca totul să devină mult mai interesant.

Activând de atât de mult timp pe piața din România am învățat că dacă nu aduci ceva nou în atenția clienților tăi, vei fi doar un alt brand uitat în rafturile supermarketurilor. Pe lângă produsele noastre, care răspund celor mai înalte standarde de calitate, ne-am dorit ca și modul în care captăm atenția publicului să fie unul original, de ce nu, memorabil. Agenția Armada a răspuns acestei solicitări într-un mod care ne-a uimit până și pe noi. Așadar, mergem înainte cu încredere și cu nevoia constantă de a satisface gusturile tuturor clienților noștri.”Andi Dascăl, General Manager Prodvinalco

Campania ”Pune mâna și muncește!” a fost lansată pe 18 Octombrie 2017 și va continua până pe 30 Decembrie în Horeca și Retail.

Compania Prodvinalco este pe piața autohtonă încă din anul 1932, când se ocupa cu îmbutelierea, depozitarea și desfacerea băuturilor alcoolice spirtoase. În prezent, aceasta este a treia companie producătoare de alcool şi prima pe piaţa de distilate naturale din România. Prodvinalco produce țuică și rachiuri din fructe, specialități din extracte naturale, băuturi alcoolice spirtoase, lichioruri și gin. Având fabrica în Cluj Napoca și peste 5 linii de producție, compania este cotată încă din 1997 la Bursa de Valori București și înregistrează o creștere constantă.

Armada face parte din grupul Propaganda și oferă servicii full service. Printre clienții Armada se regăsesc nume mari precum: Mapei Romania, Idea Bank, Airco Group, Prodvinalco, Alpin 57 Lux, IPSO Agricultura, Butan Gas și mulți alții.

Echipele participante:

Client: Andi Dascăl – Director General; Ciprian Jacota – Director General Adjunct, Adrian Moldovan – Director Comercial

Agentie: Aura Sorescu – Alboiu – Creative Director; Laurenţiu Dumbravă – Head of Art; Octavia Briciag – Junior Art Director; Bogdan Obreja – Junior Copywriter; Felicia Bolboceanu –  Account Manager; Tiberiu Ţuluca –  General Manager

Studio fotografie si post productie: Red Carpet Studio – Dan Samoila; Marius Samoila; Raluca Bararu.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.