Arafat nu vrea „granițe” în protecția civilă

0

În ramuri de activitate precum medicina sau protecția civilă e normal să nu existe granițe. Noi am deschis acum un drum care nu se va mai închide, ci se va lărgi și va cuprinde diferite domenii de colaborare, a declarat Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne din România Raed Arafat într-un interviu acordat Agerpres la capătul vizitei pe care a efectuat-o în Palestina cu prilejul desfășurării celui de-al doilea Congres medical internațional palestiniano-român.

Evenimentul a fost organizat de Asociația Medicilor și Farmaciștilor Palestinieni din România (AMFPR) la Al-Bireh în colaborare cu Ministerul Sănătății din Palestina, Ambasada Statului Palestina și Departamentul de Situații de Urgență (DSU) din România, cu sprijinul Oficiului de Reprezentare al României în Palestina și sub egida președintelui Autorității Palestiniene, Mahmoud Abbas, informează Agerpres.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a aflat în Cisiordania, de joi până sâmbătă, unde a avut o serie de întrevederi, la Ramallah și Nablus, cu oficialități locale și naționale, și a vizitat mai multe spitale și departamente de pompieri și poliție. Înainte de a lua avionul către România, dr. Raed Arafat a acordat, în exclusivitate, pentru Agerpres, un interviu în care a vorbit despre rezultatele acestei vizite, despre colaborarea cu alte state în domeniul intervențiilor de urgență, precum și despre ”starea de sănătate” a sistemului medical din România.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.