Grupul Impact lansează Luxuria Domenii Residence

0

Grupul Impact a lansat marţi, 14 noiembrie, ansamblul rezidențial LUXURIA DOMENII RESIDENCE, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu.

LUXURIA DOMENII RESIDENCE va fi dezvoltat pe un teren în suprafaţă de 22.500 mp, situat într-o zonă a capitalei cunoscută drept viitorul pol al clădirilor de birouri. LUXURIA DOMENII RESIDENCEredefineşte stilul de viaţă, fiind proiectat astfel încât să ofere locatarilor săi o experiență de locuire premium în cele mai mici amănunte, pornind de la amplasarea în zona de nord a capitalei, designul interior și cel exterior al clădirilor, şi până la accesul locatarilor la o serie întreagă de facilități.

„Ne bucurăm sălansămLUXURIA DOMENII RESIDENCE, noul ansamblu rezidenţial conceput de Impact împreună cu renumiţi arhitecţi, designeri, peisagiști.Locația aleasă se caracterizează printr-o expansiune deosebită a dezvoltărilor imobiliare, în special pentru clădirile de birouri, ceea ce înseamnă şi un potential în creştere pentru segmentul rezidenţial. Astfel, LUXURIA DOMENII RESIDENCE se încadrează perfect în zonă, fiind primul ansamblu rezidențial din București în curs de certificare BREEAM. Asta înseamnă că este proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetică A și în categoria de „clădiri verzi”. De asemenea, nu numai că LUXURIA este amplasată într-o zonă preponderent verde, aproape de parcurile Herăstrău, Bazilescu sau Kiseleff, dar chiar în interiorul ansamblului vom dezvolta un parc natural privat, întins pe o suprafață de 2.500 mp, ce va include zece grădini tematice. Acest parc împreună cu toate celelalte zone verzi amenajate, de relaxare, fântânişi locurile de joacă din cartier vor ocupa peste 40% din suprafața pe care se dezvoltă ansamblul’’,a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.

Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018 și primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020. Achiziţia terenului a costat grupul Impact cca 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximmativ 68 milioane euro.

LUXURIA DOMENII RESIDENCE va cuprinde 9 blocuri cu 630 deapartamente de tip studio, cu două, trei și patru camere, precum și duplexuri cu trei sau patru camere. Apartamentele beneficiază de finisaje şi dotări de înaltă calitate atât la interior, cât şi la exterior. Printre atuurile construcţiilor se remarcăamplasarea distanţată a imobilelor care asigură locatarilor intimitate, aleile largi, înălțimea atipică a camerelor (de până la 3m), a ușilor, sistemul de încălzire în pardoseală, suprafeţele generoase ale apartamentelor: studiourile au o suprafaţăde 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafețe între 8 mp și 28 mp. Pe lângă suprafața utilă locuibilă generoasă, complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenți, precum și numeroase locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor.

LUXURIA DOMENII RESIDENCE va oferi rezidenților și facilități diverse, cum ar fi: săli de fitness, lounge, recepție centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitateși servere de monitorizare.

LUXURIA DOMENII RESIDENCE va fi conectat la cele mai căutate centre de interes, prin artere rutiere largi si mijloace de transport în comun, având în proximitate centre de business și medicale, instituţii de învăţământ, centre comerciale, precum și importante obiective culturale.

Despre Grupul Impact

Înfiinţat în 1991, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar privat din România şi cel care a introdus conceptul de „complex rezidenţial” pe piaţă autohtonă. Cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu, Impact numără pânăîn prezent 16 ansambluri rezidenţiale finalizate, peste 400.000 mp construiţi şi peste 4.000 de unităţi livrate la nivel naţional. Compania este de asemenea primul dezvoltator imobiliar listat la bursă (1996), acţiunile sale făcând parte din categoria Premium a Bursei. În 2016, IMPACT a fost premiat în cadrul Smart City Awards pentru „Cel mai bun complex rezidenţial cu arhitecturăşi design sustenabile’’ (cartierul GREENFIELD) şi pentru contribuţiile importante aduse la dezvoltarea sustenabilă a oraşului şi susţinerea industriei.

luxuria 2

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.