Messi și-a prelungit contractul cu Barcelona

0

Atacantul argentinian Lionel Messi și-a prelungit deja până în 2021 contractul cu FC Barcelona, a asigurat marți președintele La Liga, Javier Tebas, în timp ce comunicatul estival ezitant al Barcei a creat până acum o îndoială.

”Messi are un contract, iar el l-a prelungit, este ce spune Barcelona”, a declarat președintele organizatorului campionatului la o întâlnire cu presa. ”Contractele sunt oficiale când ele sunt semnate și nu când se spune că au fost semnate. Eu cred că el a semnat. Dacă nu m-au înșelat, este semnat”.

În iulie, Barcelona a indicat că a ajuns la un acord cu argentinianul în vârstă de 30 de ani, de patru ori câștigător al Balonului de Aur, în vederea prelungirii contractului său până în 2021.

Messi, al cărui contract actual expiră în iunie 2018, încă nu a parafat acest nou contract, ceea a alimentat îngrijorările suporterilor barcelonezi, traumatizați de plecarea inopinată a lui Neymar la Paris Saint-Germain la începutul lunii august.

”Totul este decis și semnat”, a spus totuși pe 5 septembrie președintele Barcei, Josep Bartomeu, într-un interviu acordat cotidianului Sport. ”Există trei contracte. Unul cu Fundația Messi, care este semnat cu președintele Fundației și cu fratele jucătorului. Există un contract de imagine a lui Messi, semnat de tatăl său în calitate de administrator al societății sale, și există contractul de muncă semnat de tatăl lui Leo, care are puterea să o facă”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.