Pițurcă: Steaua București joacă în Liga a IV-a!

0

Victor Piţurcă a participat la prima ediţie a turneului organizat în memoria lui Didi Prodan şi s-a revăzut cu foşti colegi de la Steaua şi de la echipa naţională.

Victor Piţurcă a făcut câteva declaraţii extrem de interesante legate de disputa dintre FCSB şi CSA Steaua.

„Nu există două Stele, asta ca să fie clar! Există o singură Steaua Bucureşti şi acum joacă în liga a patra din România. Eu sper să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc, pentru că acolo îi este locul. Nu putem să comparăm ce se întâmplă acum cu Dinamo cu lucrurile de la Steaua. Chiar dacă au ceva probleme cu retragerea lui Ionuţ Negoiţă, Dinamo e în Liga I şi va depăşi mai uşor această perioadă. Se vor găsi oameni care să investească acolo”, a spus Victor Piţurcă.

Victor Piţurcă a ţinut să lămurească şi zvonul conform căruia Universitatea Craiova ar urma să fie preluată de investitori din China: „Eu nu am fost investitor la Craiova, ci doar am încercat să ajut echipa într-un moment greu şi am ieşit cel mai şifonat. Din ce am vorbit cu Mihai Rotaru nu există nimic real în povestea cu afaceriştii din China”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.