Liberalii depun vineri moțiunea de cenzură

Share:

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, a declarat joi că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai probabil vineri, iar parlamentarii de la partidul Pro România vor comunica până atunci dacă susțin sau nu acest text.

Turcan a avut o întâlnire la Palatul Parlamentului cu deputații Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, reprezentanții Pro România, informează Agerpres.

„Întâlnirea de astăzi (joi — n.r.) a fost una foarte bună, în special pe termen lung, pentru că am abordat, pe de-o parte, subiectul moțiunii de cenzură și, pe de altă parte, soluții pentru credibilizarea instituției Parlamentului României și pentru identificarea de soluții durabile pe termen lung pentru dezvoltarea României și creșterea bunăstării oamenilor. În privința moțiunii de cenzură, pot să spun că am discutat cu cei doi reprezentanți ai partidului Pro România să transmitem textul acestei moțiuni, să analizeze modul în care acest text răspunde obiectivului de a sancționa Guvernul actual și urmează să ne comunice răspunsul și poziția oficială până mâine, când intenționăm să depunem această moțiune de cenzură”, a spus Turcan după întrevedere.

Ea a adăugat că subiectul legat de moțiunea de cenzură nu a fost abordat în sensul înlocuirii lui Mihai Tudose cu altcineva, ci s-a discutat și despre ce va urma dacă acest Guvern va fi demis.

„Dacă vrem să stopăm lipsa de predictibilitate, scăderea puterii de cumpărare, destabilizarea instituțiilor din România, acest Guvern trebuie să plece acasă și provocarea noastră este ce punem în loc, cum punem în loc și dacă oamenii vor crede mai mult că aceasta va fi soluția corectă pentru România”, a adăugat Turcan.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.