Dragnea, huiduit la Băile Herculane

Share:

Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose au fost întâmpinaţi, vineri, la sosirea la hotelul din Băile Herculane, unde se desfăşoară şedinţa CExN al PSD, de câţiva protestatari care i-au cerut demisia preşedintelui social-democraţilor.

Cei câţiva protestatari au început să huiduie în momentul în care Liviu Dragnea şi Mihai Tudose au sosit la hotelul din Băile Herculane unde se desfăşoară şedinţa CExN al PSD. Preşedintele PSD şi premierul nu au avut nicio reacţie.

Singurul social-democrat care a purtat un scurt dialog cu protestatarii a fost Ecaterina Andronescu. ”Dumneavoastră spuneţi lozinci. Ţara are nevoie de fapte”, le-a spus Andronescu oponenţilor lui Dragnea, potrivit Mediafax.

”Condamnaţii nu pot să conducă ţara asta. România este stat democratic şi a ajuns să fie condusă de o cloacă de infractori, de condamnaţi, de penali”, a replicat unul dintre protestatari.

La rândul ei, Ecaterina Andronescu le-a spus celor prezenţi că nu decid ei cine conduce ţara, ci poporul român. ”Care popor? Asistaţii?”, a spus protestatarul.

Ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop, a declarat, vineri, la Herculane, că nu este nevoie de un vot de susţinere pentru Liviu Dragnea, acesta fiind suficient de puternic pentru a conduce Partidul Social Democrat. ”Din punctul meu de vedere nu cred că este nevoie (de un vot de susţinere pentru Liviu Dragnea – n.r.). Preşedintele este astăzi suficient de puternic pentru a conduce Partidul Social Democrat”, a declarat ministrul Educaţiei, Liviu Marian Pop.

Jurnaliştii prezenţi au insistat, întrebându-l dacă se poate vorbi şi despre o ”vină morală” în cazul lui Liviu Dragnea.”Asta cu vina morală… nu ştiu cum să o intrepretez. (…) A fost unul condamnat şi este preşedintele”, a răspuns Pop.

El a mai spus că sunt unele puncte din programul de guvernare pe domeniul Educaţie care au ”mici întârzieri”.

”Nu am emoţii din punctul acesta de vedere, pentru că o bună parte din programul de guvernare pe capitolul Educaţie este implementată”, a mai spus ministrul Educaţiei.

Liderii PSD s-au reunit într-o şedinţă a Comitetului Executiv, care are loc la Herculane, vineri, de la ora 11.00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.