Lucian Filip, la FCSB până în 2021

0

FCSB se asigură că-și păstrează jucătorii. După ce i-au prelungit contractul lui Filipe Teixeira, cei din conducerea clubului au decis să-i prelungească înțelegerea și lui Lucian Filip. Deși cota jucătorului a scăzut dramatic în ultimul an, mijlocașul ajungând să valoreze, conform transfermarkt.com, doar 150.000 de euro, roș-albaștrii i-au prelungit contractul până în 2021.

Deși clubul a anunțat mai de mult că-i va prelungi înțelegerea jucătorului, abia ieri s-a oficializat noua înțelegere. Filip a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, și un tricou al roș-albaștrilor care are inscripționat pe spate 2021, anul când expiră noua înțelegere.

„Back on top (n.r – înapoi în top)”, a scris Filip pe contul său de Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „More to come (n.r. – e de abia începutul)”, a comentat MM. Mijlocașul a fost felicitat și de fostul său coleg, Fernando Varela. „Respect, Lucian Filip! Merită și mai mult”, a scris și fundașul celor de la PAOK.

În altă ordine de idei, Filip este cel mai vechi jucător din lotul FCSB. Acesta a fost format de Școala de Fotbal Gică Popescu și a ajuns la echipa finanțată de Gigi Becali în 2007, evoluând pentru formația secundă a clubului. A făcut pasul către echipa mare în ianuarie 2009, iar în august 2010 a fost împrumutat la Unirea Urziceni. A revenit la FCSB după numai jumătate de an, dar nu a reușit să se impună în echipă.

În vara lui 2011 a fost împrumutat la Snagov, mai apoi, la începutul anului 2012, la Chiajna. În vara lui 2012 a revenit la FCSB, o dată cu numirea lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor al echipei. De atunci, Filip face parte din lotul roș-albaștrilor, dar nu a reușit să se impună ca titular, fiind chinuit de accidentări o perioadă mai lungă de timp.

Faptul că acesta nu a evoluat constant a făcut ca valoarea sa să scadă dramatic. Filip a ajuns să valoreze 150.000 de euro, conform transfer markt.com. Cea mai mare cotă a jucătorului de 27 de ani a fost de 1,1 milione de euro, în decembrie 2014.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.