BNS anunță un protest pe 12 decembrie

0

Biroul executiv al Blocului Național Sindical a hotărât organizarea unei acțiuni de protest în București în data de 12 decembrie, a declarat marți, Dumitru Costin, liderul BNS.

De asemenea, Costin a anunțat, la Digi 24, că BNS a decis să se alăture manifestațiilor organizate de societatea civilă din România pe legile Justiției.

„Nu trebuie să lăsăm acest subiect să fie tranşat în spatele uşilor închise pentru că discutăm despre soarta tuturor cetăţenilor acestor ţări, nu a unui lider politic sau altul. Şi, în egală măsură, să adăugăm, alături de partenerii din societatea civilă, pe lista de teme încă două teme fierbinţi care vizează activitatea noastră: faimoasa mutare a contribuţiilor, modificările de cod fiscal şi, nu în ultimul rând, modificarea legii 62, care înseamă eliminarea îngrădirilor care sunt astăzi în legislaţia naţională asupra drepturilor şi libertăţilor oricărui lucrător din România”, a declarat, marţi, Dumitru Costin.

Preşedintele Blocului Naţional Sindical a precizat că vor fi afectaţi de aceste măsuri atât angajaţii din sectorul bugetar, lucrători din companiile cu capital de stat, cât şi angajaţii din sectorul privat.

„Cei mai mulţi care vor avea de plătit sunt cei din firme mici şi foarte mici”, a completat Dumitru Costin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.