Dinamo i-a luat mașina de serviciu lui Miriuță

0

Vasile Miriuţă, antrenorul lui Dinamo, a rămas marţi fără maşina primită de la club. Miriuță a sunat la club, dar președintele Alexandru David a venit cu o explicație ciudată spând că mașina era în service.„Știți care e defectul lui Dinamo? Că sunt prea mulți oameni care se ocupă de mașinile de la club, le curăță, le fac revizia și le pun benzină. Eu am vorbit cu Miriuță și are mașină de schimb. Mașina lui este la service, la revizie. Dânsul nu se ocupă de aceste chestiuni.Nu e prima dată când se întâmplă asta. Miriuță trebuia să știe, a fost informat. Ce să-i fac dacă nu are ținere de minte? Dacă a zis că i-am luat mașina, plecarea lui de la club se poate întâmpla și azi. Nu poți să spui așa ceva, când știi că nu e adevărat”, a spus Alexandru David, președintele lui Dinamo la Pro X.

Activitatea lui Miriuţă la Dinamo va fi analizată marţi, în urma unei şedinţe în urma căruia acesta ar putea fi demis. Alexandru David spune că, potrivit unei clauze din contract, tehnicianul poate fi demis dacă peste patru etape echipa nu este pe un loc de play-off.

După 18 etape Dinamo este pe locul 7 în Liga Întâi, la 2 puncte distanță de ultima poziție de play-off, ocupată de Astra Giurgiu. În următoarea rundă alb-roșii vor primi sîmbătă vizita lui CSM Poli Iași.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.