Năstase îl critică pe Ponta

0

Adrian Năstase l-a criticat pe Victor Ponta pentru felul în a evoluat în politică şi pentru faptul că acum îl atacă pe Liviu Dragnea.

„Din păcate, calitățile lui Victor Ponta au fost depășite de ce a părut a fi defecte. Fără să știe să aștepte. Această nerăbdare l-a dus dintr-un loc în altul, l-a făcut să piardă simpatia unor prieteni. Avea calități foarte bune, nu știu dacă va reuși să treacă de lipsa de caracter, pe care unii i-o reproșează. Adevărul e că nu-l mai recunosc în ultima vreme sau poate că nu l-am cunoscut suficient”, a comentat Adrian Năstase despre Victor Ponta într-o emisiune la Antena 3.

„El nu are dreptate nici atunci când are dreptate, felul în care prezintă lucrurile acum… Nu cred că are abilitatea morală de a-l critica pe Dragnea, care e o țintă pentru un grup de oameni care-l sprijină pe Iohannis pentru al doilea mandat. ”Grup organizat” și ”prejudicii foarte mari”, sintagme folosite de Ponta, referitoare la Dragnea și Tel Drum, sunt folosite pe ideea unei manipulări. Rufele astea sunt murdare și din cauza lui”, crede Adrian Năstase.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.