Chirițoiu îi dă replica lui Daea

0

Atacul lansat miercuri de ministrul Agriculturii împotriva șefului de la Consiliul Concurenței pe tema scumpirilor a primit astăzi replica. „Trebuie să colaborăm și să ne facem treaba discret și eficient”, a declarat Bogdan Chirițoiu. „Analizăm și, dacă e cazul, sancționăm”, a explicat acesta.

„Avem o analiză începută, n-avem o analiză finalizată, vedem evoluțiile internaționale, vedem că lucruri similare se întâmplă în alte țări din Uniune, nu excludem faptul că pot fi comportamente incorecte, ilegale, ale unor operatori din România, și pe astea dacă le vom identifica, le vom sancționa”, a declarat președintele  Consiliului Concurenței.

Întrebat de reporterul Știrilor TVR dacă are idee de ce l-a atacat ministrul Agriculturii atât de dur, Bogdan Chirițoiu a indicat că acest lucru trebuie discutat cu Petre Daea.

„A fost un mesaj foarte încurajator din partea domnului prim ministru”, a mai comentat președintele Consiliului Concurenței pe marginea observațiilor făcute în ședința executivului.

Certat de ministrul Agriculturii în ședința de guvern pe tema scumpirilor, șeful Consiliului Concurenței a fost decorat de Președinte.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.